Bir yıldızın sönüşü

Gönderen 1izlesene | 08:18 | | 0 yorum »
FUTBOLMAGAZİN | FUTBOL MAGAZİN BLOĞU

Ronaldinho’nun kariyerinde başlayan düşüşün ve Barcelona’dan ayrılışının arkasında yatan gizli gerçekler ortaya çıktı.

Ünlü Fransız kanalı Canal Plus'da Michael Robinson tarafından yapılan “Robinson Raporu” adlı programda, Brezilyalı yıldızın gerek transferinde gerekse gidişinde önemli rol oynayan kilit isimlerle röportaj yapıldı. İşte bu önemli isimlerin ağzından Camp Nou'nun kralının gidiş öyküsü...
Joan Laporta (Başkan)

2007 baharında, Real Zaragoza ile oynadığımız maçtan sonra tavırlarında bazı oyunculara karşı değişiklikler oldu. Bu durum tüm kadroyu etkilemeye başladı. Deco ve Ronaldinho maçtan sonra takım otobüsüne binmedi ve arabalarıyla stattan ayrıldı. Sonunda ona ne istediğini sordum. O da kalıp yeniden en iyi olmak istediğini söyledi. Ancak ona destek veren onca insana rağmen sonunda Ronaldinho'nun yapayalnız olduğu ortaya çıktı.

Txiki Begiristain (Sportif Direktör)

HerŞey 2006 Dünya Kupası'ndan dönmesiyle kötü gitmeye başladı. Onda bazı değişiklikler vardı; teke tekte oyuncuları geçemiyordu, sürekli sakatlanıyordu ve etrafında olup bitenden çok etkileniyordu.

Edmilson (Eski takım arkadaşı)

Bence doktorlardan başkana, teknik direktörden oyunculara kadar kulüpteki herkes ona yardım etmek için daha fazlasını yapabilirdi. Barcelona'da bir oyuncuyu zarar verebilecek birçok kötü etken var. Sanırım o da bunlardan uzak duramadı.

Bu yazıyı paylaşın - (GoalTR | Genel Futbol Blog'u)

Sayfa Linki:
Site kodu:
Forum kodu:
..............................................................................................................................................................

0 yorum

Yorum Gönder