İngiliz Medyası, Berbatov'a ayıp etti

Gönderen 1izlesene | 14:42 | | 0 yorum »
FUTBOLMAGAZİN | FUTBOL MAGAZİN BLOĞU

Manchester United'ın yıldızının karanlık aile sırrı hiç peşini bırakmadı.İşte o sırrı, İngiliz medyası "Babası bir tecavüzcü" başlığıyla çarşaf çarşaf ortaya döktü.

Her fırsatta insan haklarından bahseden, demokrasi havarisi kesilen İngiltere'de medya işte böyle bir rezalata imza attı.

27 yaşındaki Bulgar Futbolcu Dimitar Berbatov, futbol dünyasının yıldızları arasına girdi. Spurs'tan, dünyanın en gözde takımlarından biri olan İngiliz Manchester United'a geçen yaz 30.75 milyon sterline transfer olması da bu alanda bir rekor sayıldı.

Ama futbol dünyasının yıldızı Dimitar Berbatov'un İngiltere'ye geçmesiyle birlikte, şimdi karanlık bir aile sırrı da ortaya çıktı. Babası bir tecavüz suçlusu olan Berbatov'un peşini bu sır hiç bırakmadı.

1983 yazında Bugaristan'ın sahil kenti Varna'da "Golden Sands" Oteli'nde yaşanan toplu tecavüz olayından sonra 5 futbolcu gözaltına alınmış ve yargılanıp hapis cezasına çarptırılmıştı. Üçü 3'er yıl, ikisi de 2'şer yıl hapis yattı. İşte o futbolcudan, 2 yıl hapis yatanlardan biri, Dimitar'ın babası İvan Berbatov.

Adı sadece Rose olarak açıklanan İskandinav bir turist kadına toplu tecavüz eden 5 futbolcu bir daha profesyonel kariyerlerine dönemedi.

O günlerde henüz 18 aylık olan küçük Dimitar, babasını ancak hapisten çıktığında tanıyabildi. Annesi Margarita o günleri "Oğlum bu gerçekle yaşamak zorunda kaldı. Okulda bu yüzden onunla çok uğraştılar. Ama o hepsine göğüs gerdi" diyor.

Dimitar, her şeye rağmen, geçen yıl, kimsesiz çocukların eğitimi için gelir sağlamak amacıyla düzenlenen bir maç sırasında babasıyla sahaya çıkmıştı.

Bu yazıyı paylaşın - (GoalTR | Genel Futbol Blog'u)

Sayfa Linki:
Site kodu:
Forum kodu:
..............................................................................................................................................................

0 yorum

Yorum Gönder