Van Hooijdong'dan çok anlamlı organizasyon

Gönderen 1izlesene | 08:07 | | 0 yorum »
FUTBOLMAGAZİN | FUTBOL MAGAZİN BLOĞU

Pier Van Hooijdonk ile kısa bir süre önce yeşil sahada geçirdiği kalp krizi ile ölümden dönen Ümit Özat, 3 yaşındaki minik gurbetçi Dilara için anlamlı bir organizasyona imza atıyor.

ÜNLÜ FUTBOLCULAR DOSTLUK MAÇINDA BİR ARADA

Türkiye de yaşadığım yıllarda Türklerin konukseverliği arkadaşlığından çok etkilenen ünlü futbolcu, Hollanda nin Breda şehrinde yaşayan Fenerbahçeli Murat Çevik ‘in 3 yaşındaki kızı Dilara’ın tedavisi için gerekli olan para için dostluk maçı düzenliyor.

Gurbetçi ailenin kızı Dilara, yakalandığı RETT- Sendromu ile Dünyada ender görünen ve Hollanda da 200 civarında ki hastalığa yakalanmış çocuktan biri. Bu hastalık zihinsel ve fiziksel olarak ciddi sakatlıklara sebep oluyor ve tedavi çok pahalı bir hastalık. Bu yüzden Türkiye ve Türkleri tanıyan daha önce dostluk maçına katılan arkadaşlarımızla hep beraber minik Dilara’ya yardım etmek için bir şeyler yapmayı düşündük. Bu anlamda, minik Dilara ve ailesi için son umut olan Dolphin- therapie ve katılabilmesi için breda da yaşayan ünlü Türklerden oluşan takımla bir maç organize ettik.

3 Ekim 2008 de breda 1930 stadın da oynanacak olan dostluk maçına, birçok ünlü futbolcu katılırken Ümit Özat, minik Dilara için Breda’ya gelip Türk karmasının koçluğunu yapacak.

Bu yazıyı paylaşın - (GoalTR | Genel Futbol Blog'u)

Sayfa Linki:
Site kodu:
Forum kodu:
..............................................................................................................................................................

0 yorum

Yorum Gönder